Izvor: Kurir.rs/Novosti
20.03.2023 u 18:29
0

SAHRANJEN GARGI, KOJI JE POGINUO NA MOTORNIM SANKAMA NA KOPAONIKU: Župa u suzama, stotine kvadova ga ispratilo na večni počinak!

Dragan Vujić i Irena Radumilo (35) iz Novog Sada poginuli su u subotu uveče na Kopaoniku kada su sa motornim sankama sleteli u uvalu blizu Karaman grebena.

Na stotine vozača kvadova i motora danas je prošlo ulicama Aleksandrovca da bi se oprostilo od Dragana Vujića-Gargija (39), Župljanina koji je poginuo ovog vikinda na Kopaoniku vozeći motorne sanke.

UPOZNALI SU SE U KAFIĆU, PA KRENULI U KOBNU VOŽNJU: Detalji stravične nesreće na Kopaoniku u kojoj je poginulo dvoje mladih!

Vozači su se oprostili vozeći kroz centralne ulice Aleksandrovca, posle čega je potresan oproštaj bio na groblju u selu Velja Glava.

Zbog gužve se do kapele jedva stizalo, a mnogi prosto nisu stigli do neutešnih roditelja Vesne i Milenka i sestre Dragane kako bi im izjavili saučešće.

Telo muškarca pronađeno je na oko 20 metara od sanki, a sanke su bile preko tela devojke.

Uzrok smrti biće utvrđen na obdukciji. Pretpostavlja se da su u pitanju brojni prelomi i krvarenja.

Gargi, osim što je bio vrhunski majstor za kvadove i motorne sanke, bio je poznat i kao čovek velikog srca, jer je često organizovao humanitarne akcije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter