Izvor: Kurir
11.04.2023 u 17:42
2

„DA LI TE JE MIKA ALEKSIĆ ŠAMARAO, VEZIVAO, ČUPAO, HAPSIO“? Skandal na suđenju!

Polaznica škole Miroslava Aleksića juče u sudnici rekla da je on iskoristio njeno poverenje i da je seksualno zlostavljao u školi koju je pohađala od svoje devete godine.
 – Zlostavljana sam, mislim da sam silovana, dodirivao me je, on je bio profesor, iskoristio je moje poverenje. Imala sam tada 18 godina, nisam bila svesna onoga što mi se dešavalo, nisam znala kako da reagujem. Kada sam shvatila da sam silovana, osetila sam se posramljeno i poniženo. On za mene nije bio neki stranac, koji vas uhvati na ulici pa bežite, ja sam na njega gledala kao na oca – rekla je.
Ove reči I. V., jedne od oštećenih u postupku protiv vlasnika škole glume „Stvar srca“ Miroslava Mike Aleksića, koja je juče nekoliko sati odgovarala na pitanja Aleksićevog branioca, izazvale su smeh u sudnici Višeg suda u Beogradu.
Naime, bračni par, bivši fudbaler Dule Savić i njegova supruga Marina Rajević Savić, glasno su se smejali dok je žrtva ovo govorila.
Inače, bračni par na svakom suđenju pružaju podršku učitelju glume, optuženom za silovanje i seksualno zlostavljanje nekoliko učenica.
I. V., jedna od učenica koja je zajedno sa glumicama Milenom Radulović i Ivom Ilinčić, 16. januara 2020. podnela krivičnu prijavu protiv Aleksića, odgovarajući na pitanja, objasnila je da je u školu išla od devete do osamnaeste godine, kao i da je pred kraj pohađanja, poslednjih sedam meseci trpela seskualno zlostavljanje.
– Svakodnevno sam plakala i povraćala sedam meseci u svoja četiri zida, kada mama i tata nisu bili tu. Kada izađem napolje, trudila sam se da se ponašam normalno, tada sam bila četvrti razred gimazije. Potiskivala sam to u sebi i nastavljala da dolazim u školu glume, dugo sam bila deo te zajednice, osećala sam pripadnost, pokušavala sam da ubedim sebe da me Mika sigurno ne bi povredio jer sam njemu verovala kao ocu – pričala je u sudnici I. V. drhtavim glasom.
Advokat Zoran Jakovljević posle ovih reči pitao je devojku da li je „ikada na filmu videla silovanje i da li je Mika nju šamarao, vređao, čupao za kosu, pretio joj ili je ucenjivao“.
Insistirao je na tome i da žrtva kaže da li je bila vezana, da li joj je Aleksić pretio pištoljem.
– Ne, nikada nisam rekla da me je čupao i udarao. Ja vam objašnjavam, nisam bila vezana, ali to ne znači da se nisam osećala zarobljeno tu i da nisam videla način da izađem, nisam rekla da me je vezao ili imao pištolj, ali to ne znaži da sam se osećala slobodno da odem, plašila sam se, lakše mi je bilo da kažem sebi da sigurno nije tako, nego da se suočim sa tim što se meni zapravo dešavalo. Plašila sam se njega i ostajala sam – odogovorila je I. V., ali je Jakovljević nastavio da pokušava da diskredituje devojku. Jel vam nije bilo bolesno da idete ponovo kod silovatelja da vas siluje – nastavio je da ispituje Jakovljević aludirajući na to da je sedam meseci trpela seksualno zlostavljanje.
– Ja tada na njega nisam gledala kao na silovatelja, verovala sam mu, bilo mi je teško da prihvatim šta se dešava. Bila sam svesna da sam uplašena, da mi je odvratno, ali sam pokušavala da se borim sa tim koliko sam umela – odgovorila je I. V. koja je objasnila da su joj časove držali i supruga optuženog Aleksića, kao i Ivan Zarić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„DA LI TE JE MIKA ALEKSIĆ ŠAMARAO, VEZIVAO, ČUPAO, HAPSIO“? Skandal na suđenju!”

  1. Да одлично питање, зар вам није болесно да идете код силоватеља, да вас опет силује.Зашто одмах није отишла у полицију и код гинеколога.Седам месеци чим иде тамо добровољно ставља себе у промет.

    1
    0
    Odgovori
    • Jeli ti ta pamet ostala od titine vladavine? U normalnim drzavama Zena je maksimalno zasticena i sa 17 ili 18 smatra se maloljetnicom. Jasno da ih je iskoristio na najpodmukliji nacin, iskoristio je svoju funkciju. Jeli zena svjesna i zrela sa 18?

      0
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter