Izvor: Tanjug
31.03.2023 u 17:01
0

OPTUŽIO ZA LAŽNU IZNUDU PA NAGRABUSIO: Vlasotinčanin iza rešetaka

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu podnelo je optužni predlog protiv osumnjičenog muškarca da je lažno prijavio S.U. i M.S. za pokušaj iznude.

Tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu podnetu protiv S.U. i M.S. sa područja opštine Vlasotince, kojima je po predlogu tužilaštva ukinut pritvor, navodi se u saopštenju tužilaštva.

HIRURG PRED SUDOM: Produžen pritvor zbog nasilja u porodici

Krivična prijava je, nakon preduzetih dokaznih radnji, odbačena jer je utvrđeno da osumnjičeni prema podnosiocu prijave nisu učinili krivično delo iznuda u pokušaju, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu.

Protiv podnosioca krivične prijave koji je lažno prijavio dvojicu osumnjičenih, tužilaštvo je podnelo optužni predlog zbog sumnje da je učinio krivično delo lažno prijavljivanje.

Optužnim predlogom tužilaštvo je predložilo sudu da se osumnjičeni oglasi krivim i osudi na kaznu zatvora u trajanju od godinu i po.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter