Izvor: Kurir.rs
16.04.2023 u 16:15
0

OSAM MESECI OD MASAKRA NA CETINJU: „Mučenici moji mali, večno ste mi zaspali u zagrljaju majke svoje…“

Od masakra na Cetinju prošlo je osam meseci kada je pomahnitali Vuk Borilović (35) nakon što se pomolio, uzeo lovačku pušku i ubio deset svojih komšija i rođaka, među kojima i dvoje dece od sedam i 11 godina, a potom ranio šestoro.

Zločin kakav se ne pamti u novijoj istoriji Crne Gore dogodio se 12. avgusta prošle godine, a Borilović je u krvavi pir krenuo nakon što se vrati iz crkve.

KONAČNO STIGAO OBDUKCIONI NALAZ VUKA BORILOVIĆA: Masovni ubica usmrćen sa pet metaka – samo jedan policijski!

Borilović je iz za sada nepoznatih razloga presudio prvo svojim postanarima Nataši Martinović Pejović (35)i njenim sinovima Marku i Mašanu, a zatim je monstrum presudio i Natašinom kumu Milanu Mitroviću (37), zatim svom ujaku Goranu Đurišiću (54), a onda i komšiji Rajku (56), Dimitriji (81) i Danici Drecun (74), a na kraju Danijeli (51) i njenoj sestri Aleksandri Radunović (52). U svom krvavom piru ranio je šest osoba koje su se tu slučajno zatekle

Porodice brutalno ubijenih ni nakon osam meseci ne mogu da se pomire sa sudbinom da su u trenu ostali bez najbližih, a porodica Martinović koja je ostala bez naslednika i njihove majke i ovaj put su se od njih oprostili na društvenim mrežama.

E, tugo moja osam meseci prolazi, a naša tuga ne odlazi. Svakim danom boli sve jače dok srce i duša neprestano plače. Maško i Maki babini odlteli ste u raj, a ja se nadam da nije kraj. Mučenici moji mali, večno ste mi vi zaspali u zagrljaju majke svoje izmučene sreće moje – počela je svoju tužnu objavu Natašina majka, a zatim dodala:

– Kad vam pored škole prođem i na vaše meso dođem ne sluteći da je kraj čeka baba kao nekad vas dvojicu u zagrljaj. Raširene ruke stoje, teške li su muke moje, a uspomene gorke stoje.

Neutešna žena potom se u svojoj potresnoj objavi na društvenoj mreži Fejsbuk obratili i svojoj ćerku.

– Oh, Najo sunce moje, ljubi majka stvari tvoje i njihove igračke male one što su vam srećo ostale – napisala je nesutešna majka i baka, a zatim se osvrnula i na porodicu Borilovića, koja joj je odnela „ceo svet“ pa zakukala.

– Ali vam se kune majka i baba da neću stati krvnicima će sve pusto ostati! Ja vas više ne mogu vratiti… O, krvnici, grdno ćete mi platiti ovo! Oni su se sakrili, ali se neko grdno vara za vaše živote neko mora da odgovara.

Natašina majka je ispod ove potresne poruke objavila i dve fotografije svoje ćerke i unuka. – Uspomene naše tužne ubiše vas ni krive, ni dužne. Ko ti takne do deteta, strgnuće ga ruka kleta – ovim rečima završila je svoju tužnu ispovest Natašina majka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter