Izvor: Tanjug
03.02.2023 u 15:17
0

OSUĐEN ZLOSTAVLJAČ: Pola godine vršio psihičko i fizičko nasilje nad vanbračnom suprugom

Optuženi je na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu danas je podnelo Optužni predlog sudu protiv I. M. optuženom da je skoro pola godine vršio psihičko i fizičko nasilje nad svojom vanbračnom suprugom.

Tužilaštvo je predložilo sudu da optuženog oglasi krivim i osudi ga na kaznu zatvora do tri godine, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

PUCNJAVA U OBRENOVCU: Došao kod komšije da se požali na BUKU, muškarac izvadio PIŠTOLJ I PUCAO na njega

Okrivljenom I. M. je stavljeno na teret da je krivično delo nasilje u porodici izvršio u periodu od jula do 26. decembra prošle godine na taj način što je u kontinuitetu vršio fizičko i psihičko nasilje nad vanbračnom partnerkom.

Takođe, optuženi je 18. decembra prošle godine fizički napao oštećenu i tom prilikom joj naneo lake telesne povrede.

Optuženi je na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela.

U toku dokaznog postupka tužilaštvo je ispitalo oštećenu i četiri svedoka, te je naložilo medicinsko veštačenje povreda koje je zadobila oštećena, a pribavljeni su i drugi materijalni dokazi, kao što su izveštaj lekara i medicinska dokumentacija za oštećenu, te prepiska putem mobilnih telefona koju su vanbračni partneri imali tokom trajanja vanbračne zajednice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter