Izvor: Kurir.rs
27.03.2023 u 18:45
0

DEDA SEKSUALNO ISKORIŠĆAVAO MALOLETNICU, POMAGALA MU NJEGOVA SESTRA: Dovodio i prijatelje koje je devojčica morala da zadovoljava!

U tome mu je, kako se sumnja, pomogla i osumnjičena A.P. (18), sestra oštećene devojčice.

Osumnjičeni je plaćao za seksualne odnose sa maloletnicom, a nakon toga je počeo da dovodi i njegove prijatelje koje je devojčica morala da zadovoljava, za šta je plaćao njenoj sestri.

ZLOSTAVLJANA DEVOJČICA DODELJENA OCU IAKO JE LEČENI ZAVISNIK: Komšije ranije čule zapomaganje, ovako je uspeo da prevari CZSR!

Policija u Ulcinju je zbog sumnje da su H.Q. (77) i A. P. (18) izvršili krivično delo trgovine ljudima po nalogu tuižioca uhapsila H.Q.

H.Q. se sumnjiči da je doveo i održavao u zabludi maloletnu oštećenu osobu staru 15 godina zloupotrebom poverenja i njenih teških porodičnih prilika s ciljem da je proda i iskoristi za dalju seksualnu eksploataciju.

U tome mu je, kako se sumnja, pomogla i osumnjičena A.P. (18), sestra oštećene devojčice.

Osumnjičeni je plaćao za seksualne odnose sa maloletnicom, a nakon toga je počeo da dovodi i njegove prijatelje koje je devojčica morala seksualno da zadovoljava, za šta je novčanu nadoknadu davao osumnjičenoj A.P. koja je oštećenu dovodila na dogovorena mesta, navodi policija.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu podneta krivična prijava protiv H.Q. i A.P.

H.Q. je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost, ističe se u saopštenju policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter