Izvor: Kurir.rs
11.04.2023 u 09:31
0

MONSTRUM IZ RIPNJA SE KLAO I SEKAO, ALI NIJE IMAO HRABROSTI DA SE UBIJE: Nakon krvavog pira pretio samoubistvom u kafiću!

Ovaj stravičan zločin paralisao je građane Srbije.

Osumnjičeni ubica Stojan Ilić (38) uhapšen je Ripnju, i to posle kraćih pregovora, samo dva sata nakon što je počinio užasan zločin.

„SAD BIH GA UBIO“: Očajni deda nakon krvavog pira u Ripnju!

Stojan Ilić (38), koji se sumnjiči da je danas nešto posle 14 satiu beogradskom naselju Ripanj nožem izbo troje komšija u njihovoj porodičnoj kući, pre krvavog pira u kući, kako se sumnja, silovao je i ubio njihovu šesnaestogodišnju ćerku, odnosno unuku, Nevenu P! Ilić je uhapšen nepuna dva sata kasnije na obodu naselja.

– Sumnja se da je osumnjičeni najpre silovao i ubio maloletnicu (16) i njeno telo ostavio pored pruge, a potom otišao do njene porodične kuće, gde je nožem pokušao da ubije i njenu familiju – majku, ujaka i babu. Oni su hospitalizovani – pokazali su prvi rezultati istrage.

Izbacio telo kod pruge

Prema nezvaničnim informacijama, Stojan je tinejdžerku presreo na putu, uvukao je u automobil i potom je silovao. Sumnja se da ju je potom izbo nožem i bacio pored puta u šipražje. Inače, ubica je dobro poznavao porodicu i gotovo svakodnevno je dolazio kod njih u kuću.

– Ilić je, navodno, juče i pre podne dolazio u kuću komšija, ali u njoj nikoga nije zatekao. Međutim, kada se vratio oko 14 sati, nasrnuo je na majku devojčice Sanju P., bacio je na pod i posekao, potom je napao devojčicinu babu Mirjanu P. i ubadao je u glavu, a onda i ujaka devojčice Dejana P., koji je u dvorištu cepao drva. Iako je imao sekiru u rukama, ujak Dejan nije mu se suprotstavio, jer nije ni mogao da pretpostavi šta se dogodilo Neveni – kaže sagovornik, i dodaje da je pomahnitali Stojan potom pojurio i mlađu sestru ubijene, ali je ona uspela da pobegne iz dvorišta i sakrije se u žbunju.

Prema nezvaničnim informacijama, u kući je, kada je Stojan uleteo, bilo još dvoje male dece napadnute porodice.

– Sakrili su se ispod kreveta, a on je seo u crni „polo“, pojurio najstariju devojčicu koju je zatekao u kući, ali kako je nije sustigao, nastavio je da vozi dalje, do lokalne kafane – opisuje meštanin Ripnja dramu koja se odvijala.

– Pre nego što ga je policija uhapsila, Stojan je došao u kafić i pretio da će se ubiti. Nismo znali šta se pre toga dogodilo, ali je ubrzo izašao i zaključao se u „polu“. Počela je da pristiže policija i tek smo tada saznali da je ubio devojčicu – kaže meštanin Ripnja. Kako navode, tu ga je policija opkolila u uhapsila.

Ceo vikend bio kod njih

Komšija kaže i da se Stojan neobično ponašao u poslednja tri dana, ali i da je ceo vikend proveo u kući porodice čiju je ćerku ubio.

– Oni su se družili i ubica je praktično radio kod njih, pomagao im je oko kućnih poslova. Jutros sam ga sreo, normalno se ponašao i ništa nije ukazivalo na tragediju koja se nekoliko sati kasnije dogodila – šokiran je meštanin Ripnja. Ubica tinejdžerke i porodica koju je napao, kako kaže, godinama su bili bliski, žive u komšiluku, a Stojanova ćerka i devojčica koju je ubio išle su zajedno u razred.

Porodica i komšije ubijene devojčice juče su nemo posmatrali mesto na kom su policija i zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu vršili uviđaj.

– Ćerko moja – prolamao se povremeno krik očajne majke, koja je lakše povređena, pre nego što ju je Hitna pomoć odvela.

Deda devojčice ispričao je i da ga je juče pre podne Stojan odvezao svojim automobilom do autobuske stanice i da ništa nije ukazivalo na zlo.

Ja bih ga sad ubio

– Dolazio je kod nas, pio kafu, odvezao me je na autobus, ne znam šta bih mu uradio da sam ga uhvatio, pa nek je i 100 policajaca ovde ja, bih ga sad ubio! – rekao je deda.

Osumnjičenom je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter