Izvor: Kurir.rs
23.05.2023 u 11:51
0

„PET MESECI BEZ OSMEHA GLEDAM U NEBO, VOLE TE MAMA I TATA“: Otac ubijene studentkinje sa Zvezdare kaže da mu je sve teže

Smrt studentkinje, koju svi opisuju kao dobru, čestitu i vrednu, potresla je ne samo one koji su je poznavali, već i širu javnost. Ipak, kako kažu poznanici njene porodice, najteže je njenim roditeljima.

Navršilo se pet meseci od zločina na Zvezdari u Beogradu, kada je, kako se sumnja, crnogorski državljanin Jetmir Gočaj (24), ubio studentkinju Ivanu Krivokapić (26) u njenom iznajmljenom stanu, pa nestao bez traga.

„CELE NOĆI SU SE ČULI JAKI KRICI IZ NJENOG STANA“: Komšinica otkriva jezive detalje iz noći kada je na Zvezdari ubijena Ivana!

Osumnjičeni mladić iz Gusinja još uvek nije pronađen. Srbija je za njim 13. januara raspisala poternicu, a veruje sa da je on odavno napustio i teritoriju Crne Gore.

– Ivana je ubijena 23. decembra prošle godine. Pronašla su je braća u stanu, na krevetu. Istraga je pokazala da je nju ugušio Gočaj, koga je poznavala i kog je pustila u svoj stan. Navodno, njih dvoje su bili i u emoivnoj vezi, a on je u decembru došao u Beograd kako bi se video sa Ivanom – podseća izvor i dodaje da je Gočaj, nakon što su mediji objavili da je Ivana nađena mrtva u stanu, na svojim društvenim merežama svakodnevno kačio njihove zajedničke fotografije i potresne, oproštajne poruke.

O tome koliko pati, svedoči i potresna objava Ivaninog oca na Fejsbuku. On je uz teške reči, naveo i da se oseća slomljeno.

– Pred tobom je bio život celi, ali anđeli su te sebi hteli… Pet meseci bez osmeha, bez pogleda… Gledam put neba, misli mi se gube, umesto da lakše je, još teže mi bude… Čekam, i dalje čekam i zamišljam i znam da si tu i da ćeš pročitati…. Vole te tata, mama i Fiki – napisao je Ivanin tata, koji je i svakog prethodnog 23. u mesecu objavljivao poruke za svoju prerano izgubljenu ćerku.

Podsetimo, kako je ranije saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sumnja se da je odbegli državljanin Crne Gore, koji je radio kao vodič planinara na Prokletijama, te je tako i upoznao svoju žrtvu, 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova ubio devojku, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

– On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije – saopštili su ranije iz tužilaštva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter