Izvor:
02.12.2016 u 20:40
0

OTETI RADNIK SE PLAŠI DA GOVORI O SLUČAJU: Ne želim više o tome, plašim se da ne popijem METAK U GLAVU!

Snežani Nikolić (47), vlasnici auto-perionice „Magnum”, određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je u ponedeljak sa još troje osumnjičenih otela i maltretirala bivšeg radnika Ratka Radovića (32).

Ostali, među kojima je i njena ćerka Anja (21), pušteni su da se brane sa slobode, a sud im je odredio meru zabrane prilaženja i komuniciranja sa svedocima.

U međuvremenu, priča o otmici radnika auto-perionice dobila je još jednog aktera, Danila M. (64), koji se javio beogradskoj policiji tvrdeći da je Ratko otet zbog njega, dok sam Ratko nije želeo da priča o tome, strahujući za svoj život.

– Ratko je bio svedok moje rasprave sa Snežanom kada sam joj tražio da prebaci na mene lokal koji sam od nje kupio ili da mi vrati mojih 35.0000 evra, koliko sam uložio. Verujem da je zbog toga otet. Snežana i Anja je trebalo da vode kafić jer ja živim u inostranstvu.

Međutim, kako je vreme prolazilo, Snežana mi nikako nije davala overen ugovor o kupoprodaji. Stalno je imala neke izgovore. Ratko je čuo kada mi je pretila, te mislim da su ga oteli kako bi ga zaplašili, da ne bi rekao nešto o tome – ispričao je juče Danilo M. (64) u sedištu beogradske policije.

U želji da proverimo Danilove optužbe juče smo pozvali Ratka, koji nam je kratko rekao:

– Ne želim to da komentarišem. Shvatite me, strahujem za svoju bezbednost. Ne bih da popijem metak u glavu. Sada me samo zanima šta će biti sa mojim slučajem – rekao nam je on i prekinuo vezu.

Snežanin advokat Branislav Bogdanović istako je da je cela priča previše napumpana i da će se vremenom to i dokazati.

– Mogu samo da kažem da je moja klijentkinja u javnosti predstavljena kao opasna gazdarica mafijašica, što ne odgovara istini, i sve ćemo to na sudu dokazati – rekao je Bogdanović i dodao da ne može da komentariše slučaj koji je u toku.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter