Izvor: Kurir.rs
06.02.2023 u 15:38
0

OTKRIVENO KO SU RODITELJI OTETOG MLADIĆA IZ NOVOG SADA: U gluvo doba noći dobili poziv, pa pozvali policiju!

Kako je ispričala majka otetog mladića, cela porodica je u šoku.

Radomir M.(20), jedan od uhapšenih za krivično delo otmice osamnaestogodišnjaka iz Sremske Kamenice, bio je njegov poznanik.

OTELI MLADIĆA I TRAŽILI OD RODITELJA 200.000 EVRA: Otmičari su ga namamili, vezali i spakovali u gepek, oglasio se i ministar GAŠIĆ!

Novosadska policija u filmskoj akciji uhapsila M. R. (20), S. B. Đ. (20), G. B. (20) i maloletnika (17) zbog sumnje da su kidnapovali mladića (18)

Novosadska policija u filmskoj akciji i poteri uhapsila je trojicu mladića starih 20 godina i maloletnika (17), zbog sumnje da su oteli i gepekovali mladića (18) iz Sremske Kamenice, pa od njegovog oca tražili otkup od 200.000 evra!

Oteti mladić nađen je nepovređen, juče oko podneva u prtljažniku automobila slovnačkih tablica, na deponiji u naselju Klisa u Novom Sadu. Kako je saopštio MUP, lisice su stavljene Novosađanima M. R. (20), S. B. Đ. (20). G. B. (20) i maloletniku (17).

– Juče oko 3.30 sati ujutru, otmicu je prijavio policiji otac otetog mladića iz Sremske Kamenice, kome su otmičari tražili 200.000 evra, kako bi mu vratili sina. Posle intenzivne potrage na području grada, policajci su u gepeku automobila pronašla nepovređenog mladića i osumnjičene – navodi se u saopštenju policije.

Kako saznajemo, čim su dobili prijavu o kidnapovanju momka, policacji su krenuli u akciju.

– Sumnja se da je policija locirala automobil slovenačkih tablica, u čijem gepeku je bila žrtva. Uočivši patrolu policije, automobil je pokušao da pobegne i tom prilikom se slupao. Uspeo je da stigne do deponije na Klisi, ali tu su kidbaperi upali u zamku policije i nisu imali kud – kaže izvor i opisuje scenu hapšenja:

Jedan mršav mladić u crnoj jakni ležao je pored kola na podu, ruke su mu bile vezane lisicama, a oko njega su stajali specijalci sa fantomkama i puškama. I drug osumnjičeni je ležao na podu sa okrenutom glavom pored zgrade, nedaleko od deponije, pa se pretpostavlja da je pokušao pešaka da pobegne.

Za sada nije poznato da li su se žrtva i otmičari poznavali, a dalja istraga je u toku.

– M. R, S. B. Đ, i G. B. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Novom Sadu na saslušanje. Osumnjičeni maloletnik će biti priveden nadležnom sudiji za maloeltnike Višeg suda u Novom Sadu – navodi se u policijskom saopštenju.

Normalni ljudi

Inače, roditelji otetog momka su po zanimanju stomatolozi.

– Otac i majka su mu stomatolozi, koliko znamo imaju firmu za protetiku. Žive ovde u velikoj i lepoj kući, znamo ih kao normalne ljude, vredne, radne i poštene. Jako smo se potresli kada smo čuli da im je sin otet, ali nam je drago da se sve dobro završilo – rekle su komšije žrtvine porodice za Kurir.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter