Izvor: Kurir
18.09.2022 u 10:38
0

„OVAKVO ZLO NIKO OD NAS NIJE MOGAO NI DA SANJA“: Otac Srbina koji je u Švajcarskoj počinio STRAVIČAN ZLOČIN ne može da dođe sebi, grca u SUZAMA!

Otac Slobodana Strainovića (57), Srbina koji je u Švajcarskoj ubio svoju suprugu Slavicu Strainović (54) i teško ranio svog zeta Dalibora D. (36), a potom presudio sebi, ispričao je da niko nije ni slutio da će doći do tragedije.

– Ovakvo zlo niko od nas nije mogao ni da sanja – priča nesrećni čovek, koji sa suprugom živi u selu kod Ćuprije. Kako dodaje, on i supruga nisu bili na sahrani svom sinu i ubijenoj snaju, jer su njih dvoje pokopani u Švajcarskoj.

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se 8. septembra u Cirihu u porodičnoj kući Strainovića.

– Moj sin i snaha su sahranjeni, a zet je izašao iz bolnice. Nama ne pada na pamet šta se dogodilo i zašto je Slobodan pucao. Oni su bili jedna divna i skladna porodica, nikada se pred nama nisu pokoškali ni posvađali. Jadna naša deca – rekao je Slobodanov otac, gcajući u suzama.

Pre oca, javila se i majka Srbina, koja nije imala snage da priča za medije, ali je kroz suze potvrdila da je u pitanju njen sin. Samo je izustila: „To su moja deca“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vriska i galama

Kako su za Švajcarske medije isporičale komšije svemu je prethodila svađa.

– Oko 21 sat začuli smo vrisku i galamu, a potom se čulo i nekoliko pucnjeva. U tom momentu nismo ni znali šta se događa, ali sigurno je bilo četiri ili pet hitaca iz vatrenog oružja, a ubrzo je stigla i policija – ispričale su komšije za Blik.

Kako je objasnio izvor iz istrage, Slobodan je prvo ubio suprugu.

HOROR U SRPSKOM DOMU: Muškarc UBIO suprugu, RANIO zeta, a onda PRESUDIO SEBI!

– Ispostavilo se da je Slobodan prvo ubio svoju ženu, a potom ranio muža njihove ćerke. Kada je shvatio šta je uradio, pucao je u sebe. Hitna pomoć je odmah došla i prevezla dvojicu ranjenih u bolnicu, ali je stariji muškarac preminuo, dok je mlađi morao odmah na operaciju – rekao je izvor švajcarskih medija.

Kako je jedna od Slobodanovih ćerki rekla za švajcarske medije, kobnog dana ništa nije ukazivalo na tragediju.

Ostali bez najmilijih

– Svi smo bili kod kuće, provodili smo vreme zajedno. Nešto se dogodilo, ne mogu to da objasnim, moj otac kao da je izgubio razum, a mi smo ostali bez najmilijih. Sva sreća pa je zet uspeo da izvuče sestru i decu na bezbedno, a posle toga se sakrio – ispričala je ćerka, koja je i očevidac porodične tragedije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter