Izvor: alo.rs
23.01.2023 u 15:14
0

OVO JE SRBIN KOGA SU UPUCALI KURTIJEVI TERORISTI Miljan pogođen u grudni koš! (FOTO)

Pripadnici Kurtijevih Rosu specijalaca na srpsko vozilo i Srbe u njemu zapucali su iz rafala samo zato što nisu želeli da dozvole da ih bez ikakvog osnova i i razloga Rosu policija maltretira.

Pripadnici ROSU pucali su danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavic i to na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina

http://MAJKA ANE VOLŠ ZA „BSC HAPPY PORTAL“ OGOLILA DUŠU O ĆERKINOM NESTANKU: Milankine potresne reči razaraju, ove detalje niste znali o njihovoj porodici i zetu Brajanu! (FOTO/VIDEO)

Pripadnici specijalne Kosovske policije ROSU pucali su danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavic i to na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina.

Tanjug/Privatna arhiva

Tom prilikom ranjen je Miljan dok je njegov suvozač Dušan S. tek pukom srećom prošao bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan.

Delević je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu.

Miljan se nalazi na odeljenju intenzivne nege i stabilno je

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter