Izvor: Telegraf
03.10.2022 u 18:21
0

OVO JE STOTI INCIDENT PREMA SRBIMA NA KIM: Muškarac koji je upucan u Lapljem selu napadača zna od ranije!

U Lapljem Selu u subotu uveče upucan je Srbin Ljubomir Mirić (55). On je sa prostrelnom ranom u predelu desne butine oko 23 časa primljen u KBC Gračanica. Njegovo stanje je stabilno i nije životno ugrožen, objavila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Povređenog Srbina odmah su posetili Ljiljana Šubarić, gradonačelnica Gračanice, Novak Živić, predsednik Privemenog organa Grada Priština i Milan Joksimović, predsednik Privremenog organa Opštine Lipljan, kako bi se uverili u zdravstveno stanje pacijenta i ponudili svu potrebnu pomoć kako bi imao najkvalitetniju negu za što brži oporavak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od početka ove godine ovo je ukupno stoti incident prema Srbima na KiM. Kancelarija za Kosovo i Metohiju izražava zabrinutost zbog ovog napada na Ljubomira Mirića i zahteva da napadač bude uhapšeen i adekvatno sankcionisan.

ZAHTEVAMO OD NADLEŽNIH ORGANA DA NAJHITNIJE REAGUJU: Srpska lista osudila ranjavanje Srbina u Lapljem selu

Prema rečima Ljubomira Mirića, na njega je pucao Albanac koji godinama živi u okolnom mestu i koga zna od ranije. Nema sumnje da i ovaj incident unosi dodatni nemir i onespokojava srpski narod u pokrajini, zbog čega je neophodna adekvatna reakcija nadležnih.

Izlivi nasilja na KiM kojima gotovo svakodnevno svedočimo nesumljivo su posledica ratnohuškačke retorike političara iz Prištine koji svojim izjavama zveckaju oružjem i tako podstiču incidente na terenu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter