Izvor: Kurir.rs
12.05.2023 u 15:45
1

PARALIŠUĆE SVEDOČENJE NA SUĐENJU MIKI ALEKSIĆU: Bivša učenica opisala bolno iskustvo: „Nebrojeno puta me je zlostavljao“

Tokom potresnog svedočenja, tokom kog je povremeno plakala i drhtala, ona je do detalja opisala jezive trenutke u Aleksićevoj kancelariji, branioca optuženog zanimalo je zbog čega se nije branila.

Bivša učenica škole glume Miroslava Mike Aleksića, koji je optužen za silovanja i seksualna zlostavljanja nekoliko učenica, danas je pred Višim sudom izjavila da učitelj glume od novembra 2018. do maja 2019. u kancelariji koja je u okviru dramskog studija dva puta silovao i nebrojeno puta seksualno zlostavljao.

„DA LI TE JE MIKA ALEKSIĆ ŠAMARAO, VEZIVAO, ČUPAO, HAPSIO“? Skandal na suđenju!

– Ne znam tačno koliko puta, u jednom periodu me je često odvodio u kancelariju, i svaki put me zlostavljao. Dva puta me je silovao – ispričala je mlada glumica, objašnjavajući da je zbog svega u tom periodu krivila sebe, osećala veliku sramotu i strah i da nije imala snage tada da to bilo kome ispriča.

– Sećam se da sam skupljala noge, gurala ga, bila sam prestravljena, plakala sam i molila ga da prestane, tresla sam se sve vreme, ali je on širio moje noge – odgovorila se drhtećim glasom, ponavljajući da nije bila u situaciji da se brani od nepoznatog napadača na ulici već od čoveka na kog je gledala kao na člana porodice.

– Ponavljala sam, nemojte, nemojte molim vas ali imala sam iracionalni strah zbog kog nisam smela da pobegnem – navela je ona.

Branioca je zanimalo i zašto sve nije rekla Aeksićevoj supruzi Biljani, na čije je časove, kako je navela, volela da ide.

– Poštujem Biljanu, bila je dobar profesor, i mislim da je ona još jedna osoba koja je izmanipulisana Mikom. Mislim da ne želi da poveruje u ovu situaciju, ali da zna da je istina, to je moj lični osećaj – rekla je devojka, koja je danas pred sudom završila mučno svedočenje tokom kog je iznela jezive detalje seksualnog zlostavljanja za koje tvrdi da ga je preživela u skoli glume.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PARALIŠUĆE SVEDOČENJE NA SUĐENJU MIKI ALEKSIĆU: Bivša učenica opisala bolno iskustvo: „Nebrojeno puta me je zlostavljao“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter