Izvor: OBJEKTIV. RS
29.03.2023 u 14:31
0

JEZIVI detalji o sudbini DEVOJČICE potresaju javnost! Žena bila zatočena u stanu u Borči, a ćerka na Zvezdari

Da se Pašajliću na teret stavlja "protivpravno lišenje slobode iz čl. 132 KZ na štetu nevenčane supruge" potvrdilo je i Tužilaštvo nakon njegovog hapšenja

Uroš Pašajlić (38) uhapšen je danas u štek stanu na Karaburmi, zbog sumnje da je svoju ćerku (8) držao godinama zarobljenu u stanu u Mirijevu, a sada su otkriveni novi jezivi detalji – on je, kako se sumnja, u drugom stanu u Borči, držao zatočenu svoju partnerku (46), koja i otkrila užas.

– Njegova partnerka bila je zarobljena u stanu u Borči i nikada nije videla devojčicu koju je otac zarobio u stanu u Mirijevu, ali je znala da tamo ima ćerkicu iz prvog braka. On joj je stalno objašnjavao da ima rođaku koja se brine o detetu i da on ode samo povremeno da je obiđe. Žena je rekla i da ovo nije bio prvi put da je Uroš tuče, kao i da nije smela da izađe iz stana bez njegovog odobrenja. On je zapravo živeo u stanu u Borči sa vanbračnom partnerkom, dok je njegova maloletna ćerka bila sama u stanu u Mirijevu – kaže izvor.

https://happytv.rs/hronika/kako-je-pao-otac-monstrum-iz-mirijeva/559100/

Tužilaštvo potvrdilo jezive sumnje

Da se Pašajliću na teret stavlja “protivpravno lišenje slobode iz čl. 132 KZ na štetu nevenčane supruge” potvrdilo je i Tužilaštvo nakon njegovog hapšenja.

– Po nalogu dežurnog zamenika tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u saradnji sa Policijskom upravom za Grad Beograd pronađen je, lišen slobode i zadržan u trajanju od 48 časova osumnjičeni U.P., za kojim je raspisana potraga još od 24.03.2023. godine. Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo isti se sumnjici da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici iz čl. 194 KZ i krivično delo Protivpravno lišenje slobode iz čl. 132 KZ na štetu nevenčane supruge, kao i da je izvršio krivično delo Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica iz čl. 193 KZ i Kršenje porodičnih obaveza iz čl. 196 KZ u odnosu na dete.

Stanje devojčice

Devojčica (8), koju je, kako se sumnja, otac držao u kadi i zlostavljao u stanu na Zvezdari nalazi se u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj.

Kako je rečeno u ovoj ustanovi, devojčica je primljena radi rehidratacije i realimentacije, odnosno uspostavljanja normalne ishrane.

– Ona joj je neophodna zbog stanja teške i dugotrajne pothranjenosti – kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Podsetimo, jeziv slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila policijskoj stanici Palilula da ju je muž brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba.

Žena je imala vidljive povrede, a prema prvim informacijama izjavila je da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

– Ona je ispričala da ju je udario glavom u glavu i da misli da joj je slomio nos. Tada je ispričala i da on drži ćerkicu od osam godina godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari. Ćerkicu je, kako je navela I. L, osumnjičeni dobio u braku sa drugom ženom – kaže izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter