Izvor: Novosti
25.03.2023 u 15:18
0

PIJAN I DROGIRAN PREGAZIO ŽENU: Stravična nesreća u Novom Sadu

D. B. (39) iz Futoga uhapšen je juče zbog sumnje da je pregazio ženu K. S. (84) na raskrsnici ulice Raše Radujkova i Bulevara Slobodana Jovanovića u novosadskom Novom naselju a zatim pobegao sa mesta nesreće dok je nesrećna žena prebačena u Urgentni centar gde je podlegla povredama.

Nesreća se dogodila u samom saobraćajnom „špicu“ oko 15 časova kada je D. B. skretao desno iz ulice Raše Radujkova u Bulevar Slobodana Jovanovića te nije ustupio pravo prvenstva prolaza starici K.S. na pešačkom prelazu.

„PAO“ ZBOG KANABISA: Uhapšen Kraljevčanin!

Kada ju je D. B. pred brojnim očevicima pokosio, pobegao je u nepoznatom pravcu ali ga je policija brzim operativnim radom uhapsila već oko 17 časova kada je upućen na testiranje.

Rezultati su pokazali da je imao 1,48 promila alkohola u krvi i bio je pozitivan na kokain.Osnovno javno tužilaštvo preuzelo je ovaj slučaj i D. B. je određen pritvor zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Nesrećna starica K. S. preminula je sinoć oko 22 časa u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine zbog više povreda opasnih po život.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter