Izvor: Kurir.rs
30.05.2023 u 10:49
0

OVO SU PITANJA NA KOJA ĆE ODGOVARATI TRUDNICA: Bila je u taksiju koji je oteo ubica iz Mladenovca

Prema informacijama koje posedujemo, nakon što ona bude ispitana u tužilaštvu će dati iskaz i njen suprug, koji ju je čekao na naplatnoj rampi nakon otmice.

Saslušanje trudnice koja je bila u taksi vozilu koje je u noći masakra u selima kod Mladenovca oteo Uroš Blažić počelo je u 10 sati u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

UROŠ BLAŽIĆ PREBAČEN U SPECIJALNU ZATVORSKU BOLNICU: Sledi psihijatrijsko veštačenje masovnog ubice iz Mladenovca

Prema informacijama koje posedujemo ona će u Tužilaštvu odgovarati na set pitanja koja se odnose na ponašanje Blažića nakon što je zaustavio taksi vozilo u kojem je ona bila putnik i naterao vozača taksija da ga vozi ka Kragujevcu.

– Ona bi trebalo da odgovori na pitanja u koje vreme je Blažić ušao u kola, kako je i gde ušao u vozilo, da ga opiše kako je izgledao, kao i da kaže da li je videla oružje kod Blažića i koje – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Takođe, trudnica će odgovarati i na ponašanje Blažića nakon što je ušao u taksi, gde je sedeo i da li je pretio njoj i taksisti.

– Pitanja koja će joj postaviti tužilac ticaće se i toga šta je Blažić pričao tokom vožnje, da li je govorio o sebi, o zločinu, koliko je trajala vožnja i da li je nakon svega toga imala problema – kaže izvor.

Podsetimo, Uroš Blažić je 4. maja u toku večeri započeo svoj krvavi pohod. On je u selu Malo Orašje ubio petoro meštana, od kojih najmlađa žrtva ima 15 godina. Zatim je nastavio ka selu Dubona, gde je ubio policajca, njegovu sestru i njihovog drugara. Uhapšen je sutradan u ranim jutarnjim satima u blizini Kragujevca, nakon što je oteo taksistu i pretio mu da ga vozi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter