Izvor: Kurir.rs
09.02.2023 u 15:40
0

POČINJE SUĐENJE BRAJANU VOLŠU: Uključuje se video-linkom iz pritvora (FOTO)

Brajan Volš (48) koji je optužen da je 1. januara u podrumu porodične kuće u Kohasetu u Masačusetsu ubio, a potom raskomadao svoju suprugu, Beograđanku Anu Volš (39), pa delove njenog tela spakovao u kese za smeće i bacio na deponiju, naći će se danas pred američkim sudom.

Na prethodnom ročištu 18. januara Brajan Volš se izjasnio da nije kriv, a tada su mu pročitani navodi optužnice, gde se detaljno nalaze svi dokazi istražitelja koji ukazuju na to da je Brajan na svirep način ubio suprugu i majku njihove dece.

Statusno saslušanje koje je zakazano za danas u 9 časova po lokalnom, a u 15 po našem vremenu, moglo bi da ukaže kako će se nadalje kretati proces za slučaj ubistva koji je privukao svetsku pažnju i interesovanje.

BRAJAN DANAS SEDA NA OPTUŽENIČKU KLUPU: Suprug osumnjičen za monstruozno ubistvo Beograđanke pred porotom, tužiocima i advokatima!

Volš danas neće doći u sudnicu već će se pojaviti virtualno – video-linkom iz zatvora u Norfolku gde boravi u pritvoru bez mogućnosti izlaska uz kauciju, objavio je Boston 25.

Očekuje se da Tužilaštvo sudu predoči dokaze koji su dosad sakupljeni a to se odnosi i na predmete koji se nadalje testiraju u forenzičkoj laboratoriji.

Podsetimo, Volš se na prvom pojavljivanju lično izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice za ubistvo. Inspektori sumnjaju da je delove njenog tela spalio u spalionici na lokalnoj deponiji.

Prijatelji pokojne Beograđanke Ane s nestrpljenjem očekuju kako će se slućčaj dalje odvijati. Poznavaoci tamošnjeg pravosudnog sistema očekuju i da Tužilaštvo u jednom trenutku sve prikupljene dokaze iznese i pred Veliku porotu koja će tada glasati da li će direktno optužiti Volša po svim tačkama koje predlaže tužilaštvo.

Mreža Boston 25 njuz kontaktirala je Brajanovu advokaticu Trejsi Majner juče popodne ali ona nije uzvratila poziv. Zvali su i da pitaju za tri sinčića pokojne Ane – koji imaju od 2 do 6 godina, ali zbog zaštite privatnosti deteta ni tu nisu dobili odgovor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter