Izvor: Novosti
27.03.2023 u 13:05
0

POLICIJA PRONAŠLA DEVOJČICU U KADI NA SAMRTI, NIKADA NIJE BILA NAPOLJU! Detalji jezivog porodičnog nasilja na Zvezdari!

Devojčica je ležala u kadi na samrti, izgledala je kao dete iz Etiopije kada su je policajke našle u stanu na Zvezdari.

Žena I. L., koja je prijavila nasilje u Policijskoj stanici Palilula, otkrila je jezivo zatočeništvo oca U. P. nad ćerkom L. P. na Zvezdari. Muškarac je dete držao zatočeno u stanu u Ulici Ružice Sokić, a mediji otkrivaju stravične detalje pronalaska devojčice.

Komšije su godinama prijavljivale mučenje deteta.

DETE GODINAMA DRŽAO ZATVORENO, ŽENU KRVNIČKI PREBIO: Stravično porodično nasilje na Zvezdari – osumnjičeni u bekstvu

Policijske patrole i ranije su po prijavama izlazile na lice mesta, ali nisu provaljivale u stan na Zvezdari.

Dve policajke bile su uporne i nabavile nalog, te su u saradnji sa tužilaštvom provalile u stan, a tamo zatekle jeziv prizor.

– Devojčica je ležala u kadi na samrti. Izgledala je kao dete iz Etiopije. Nije znala ni da govori, veruje se da nikada nije bila napolju – navodi izvor za medije.

Kako se saznaje, otac i majka devojčice, kao i očeva trenutna vanbračna partnerka koja ga je prijavila za nasilje su narkomani.

Majka devojčice je ranije ubila svoju majku, te je nakon presude bila u psihijatrijskoj ustanovi na lečenju, te kasnije iščezla.

Otac devojčice U. P. je dobio starateljstvo nad njom nakon presude majci.

Podsetimo, u prostorije PS Palilula došla je I. L. bez ikakvog poziva da prijavi svog nevenčanog supruga U. P. zbog nasilja u porodici.

I. L. došla je sa vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka, gde je izvršeno kompletno fotografisanje, a nakon uzete izjave, žena je upućena na pregled u Urgentni centar.

Kako se saznaje, žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u predelu nosa i da je tako zadobila prelom.

Nije smela da se sama uputi u Urgentni cetar jer je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izlazila iz stana sve do 19. 3. 2023. godine kada je uspela da pobegne i uputi se u stanicu milicije na Paliluli.

Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari u Ulici Ružice Sokić.

Na celokupni događaj kontaktirano je sa dežurnim zamenikom Prvog OJT-a u Beogradu i onda je urađena provera.

Na navedenoj adresi, kako saznajemo, policijski službenici OZSK Palilula pronašli su devojčicu (L. P.) koja se nalazila u jako teškom stanju

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter