Izvor: Tanjug
21.05.2023 u 16:48
0

POTERA ZA UBICOM: Priboj na nogama zbog ubistva METALNIM BOKSEROM

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za I. A. (1995) iz Priboja, policijskim službenikom, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Osumnjičeni koji je bio van dužnosti, tereti se da je, oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank. 

UDARCI SMRTI: Policajac METALNIM BOKSEROM USMRTIO POZNANIKA u Priboju

ridesetpetogodišnjak je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju. Osumnjičeni je pobegao s lica mesta i za njim je raspisana potraga. Policijski službenici priveli su na informativni razgovor dve osobe zbog sumnje da su pomogle I. A. nakon izvršenog krivičnog dela, navedeno je u saopštenju MUP-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter