Izvor: RTS
30.05.2023 u 09:50
0

POTRESNO – POTRAGA ZA NESTALIM DEČACIMA U APATINU: Porodica na obali Dunava dežurala celu noć (FOTO)

Na licu mesta je trenutno samo porodica. Kažu da su dežurali čitave noći. Trenutno nema ni ronilaca, ni policije na terenu.

Kod obale Dunava u Apatinu juče su u poslepodnevnim časovima nestala dva maloletna dečaka.

TELO MUŠKARCA NAĐENO JUTROS KOD DUNAVA: U gustom i nepristupačnom šipražju, sumnja se da je to treći prijatej iz prevrnutog čamca

Kako se nezvanično saznaje, na obali su pronađeni njihovi bicikli. U toku je potraga za njima. Zbog višeg vodostaja reke i slabe vidljivosti, potraga je otežana.

Facebook printscreen

Na licu mesta je trenutno samo porodica. Kažu da su dežurali čitave noći. Trenutno nema ni ronilaca, ni policije na terenu.

Dečaci od devet i deset godina poslednji put su viđeni u blizini Kajak kluba oko 14 časova i od tada im se gubi svaki trag. Kako pišu lokalni mediji, na obali su pronađene bicikli i obuća koji pripadaju deci.

U potragu su se juče uključili i ronioci. Zbog višeg vodostaja reke i slabe vidljivosti, potraga je otežana.

Porodica je objavila fotografije dečaka i kontakt telefon ukoliko ih neko uoči. Mole sve koji su videli dečake da jave policiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter