Izvor: Alo.rs
08.06.2023 u 15:14
0

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV OCA MONSTRUMA: Ćerku (8) godinu dana držao zatočenu u stanu u jezivim uslovima

Prvi osnovni sud u Beogradu je potvrdio optužnicu ovog tužilaštva podnetu protiv Uroša Pašajlića, koji je ćerku (8) držao zatočenu u stanu, izgladnelu i u neljudskim uslovima!

Optužnica je podneta dana 27. aprila ove godine zbog krivičnih dela Nasilje u porodici, Zlostavljanje i mučenje, učinjenih na štetu njegove maloletne ćerke L.P.

Kako je ranije saopšteno iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, optužnicom koja je podneta okrivljenom Urošu Pašajliću je stavljeno na teret da je tokom 2022. godine do 24.03.2023. godine bezobzirnim ponašanjem ugrožavao telesni integritet i duševno stanje svoje ćerke, maloletne oštećene L.P. čime je učinio krivično delo Nasilje u porodici u sticaju sa krivičnim delom Zlostavljanje i mučenje koje je učinio na štetu emotivne partnerke I.L. na taj način što ju je u kontinuitetu zastrašivao, pretio, vređao je i držao zatvorenom.

POKUŠAO DA MU POMOGNE, PA ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT Oglasili se direktori dve beogradske škole posle užasa na Adi

– U toku istrage tužilaštvo je u svojstvu svedoka ispitalo emotivnu partnerku okrivljenog, njegovu bivšu suprugu, kao i policijsku službenicu PS Palilula koja je prilikom intervencije po nalogu tužilaštva pronašla devojčicu u kupatilu stana, te je naloženo neuropsihijatrijsko veštačenje iz čijeg nalaza proizlazi da je okrivljeni bio uračunljiv u vreme izvršenja krivičnog dela, da je sposoban da učestvuje u krivičnom postupku, kao i da je isti zavistan od upotrebe opojnih droga i od upotrebe alkohola. Takođe je pribavljena medicinska dokumentacija koja se odnosi na zdravstveno stanje maloletne oštećene, preciznije dokumentacija koja se odnosi na stanje u kom je devojčica primljena na lekarske preglede, kao i u kakvom zdravstvenom stanju se sada nalazi – navodi se u saopštenju Tužilaštva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter