Izvor: Kurir.rs
30.05.2023 u 12:50
0

POVREĐENI DRAGIŠA GALJAK NA INTENZIVNOJ NEZI: I dalje je u teškom stanju (FOTO)

Dragiša Milović i Časlav Sofornijević, koji su takođe zasluživali medicinski tretman u Kliničko bolničkom centru vratili su se među svoj narod.

Dragiša Galjak koji je povređen u jučerašnjim sukobima na Kosovu i Metohiji i dalje je u teškom zdravstvenom stanju.

Uhapšeni Dušan Obrenović brutalno pretučen od strane tzv. kosovske policije

On je jedan od teže povređenih Srba i ima prostrelnu ranu u predelu karlice i prsta na levoj ruci. Nalazi se u jedinici intenzivne nege u KBC Kosovska Mitrovica i pod medicinskim nadzorom je od 24 sata.

Kako je juče rekao direktor KBC Kosovska Mitrovica doktor Zlatan Elek, Galjak je povređen bojevom municijom kada je na njega pucao pripadnik kosovske policijske službe.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je, u vanrednom obraćanju, opisao da je Galjak ranjen kada je pripadnik ROSU pucao iz kalašnjikova na Srbe.

– Pripadnik ROSU kleči i iz kalašnjikova puca u pravcu Srba koji se povlače i pogađa s leđa Dragišu Galjaka, u predo karlice, stomaka i šake. Dva metka su ga pogodila. U tom trenutku kreće odgovor Srba kamenicama i na sve druge načine. Na više mesta su slikani snajperi koji su nišanili na prisutne Srbe a koje su doneli albanski specijalci. Povređeno je 52 Srba, zatražilo je pomoć u KBC Kosivska Mitrovica. Povređeno je više. Od njih je troje teže pvređeno, uključujući Dragišu Galjaka od 50 godina koji je ranjen sa dva metka od strane albanskih specijalaca – naveo je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter