Izvor: Novosti.rs
07.06.2023 u 17:06
0

POZNATO STANJE DEČAKA KOG JE NAPAO PAS: Dečak zbrinut na lečenje, podignuta optužnica prtov vlasnika životinje

DEVETOGODIŠNjI dečak iz Vlasotinca, koga je napao i izujedao pas, je stabilno i posle operativnog zbrinjavanja zbog povreda uha, sutra će biti pušten na kućno lečenje.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je povređen prošlog petka kada ga je, bez ikakvog povoda napao belgijski ovčar – malinoa. On je dete, koje se sa drugovima igralo u parku, izujedao po telu i otkinuo mu deo uveta. Posledice su mogle da budu i teže da psa nije obuzdao vlasnik kome je životinja pobegla dok je ulazio u dvorište.

PAS NAPAO DEČAKA(9) BEZ IKAKVOG POVODA! Belgijski ovčar mu otkinuo deo uva

Nakon što su dečaku lekari vlasotinačke Hitne pomoći i leskovačkog Urgentnog centra ukazali prvu pomoć on je prevezen u Univerzitetsko-klinički centar u Nišu gde je, kako je saopšteno, nakon pregleda dečijeg hirurga, upućen na ORL Kliniku. Dete je operativno zbrinuto i još uvek je na klinici. Stabilno je, komunikativno i, prema rečima lekara, sutra ide kući.

Policija je saopštila da je u Vlasotincu uhapšen B.M.(43) iz ovog mesta jer se sumnjiči da nije adekvatno obezbedio svog psa koji je izašao na ulicu i napao devetogodišnjeg dečaka.

On je priveden nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Osumnjičeni je izneo odbranu pred javnim tužiocem. Nakon saslušanja određena mu je mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa određenim licima.

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu je saopštilo da će u najkraćem roku preduzeti dokazne radnje, ispitati svedoke i obaviti veštačenja, i doneti odluku po podnetoj krivičnoj prijavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter