Izvor: Kurir.rs
17.03.2023 u 12:00
0

PREGOVARAČI NISU USPELI: Muškarac skočio sa gelendera unutar zgrade, u teškom stanju prevezen u bolnicu

Muškarac starosti oko 70 godina koji je pretio da skoči jutros od 9 sati u unutrašnjosti petnaesto spratnice u Užicu skočio je, ali je pao na mrežu koja stoji između 8. i 9. sprata.

U teškom stanju je prevezen u bolnici. Stanari zgrade kažu da taj muškarac nije stanar te zgrade.

– Stajao je na gelenderu. Pokušao sam da pričam sa njim, ali je samo zurio u jednu tačku. Povukao sam se, a onda je došao pregovorač. Međutim, ipak dva i po sata skočio je. Pao je na mrežu između 8. i 9. sprata – kaže predsednik saveta stanara zgrade.

UŽASNA SCENA U UŽICU: Muškarac preti da skoči sa vrha stepeništa, PREGOVARAČI pokušavaju da ga spreče!

Odmah po padu hitna pomoć je došla i reanimirali su ga. Mušakarac je živ, ali u teškom stanju.

Stanari dodaju da je ta mreža postavljena kada je pre nekoliko godina sa istog mesta skočila žena sa detetom, ali tada nije bilo mreže.

Okupljeni pričaju da je taj čovek pokušao pre pola godine da se ubije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter