Izvor: Kurir.rs
13.02.2023 u 14:05
0

PREMINUO MLADIĆ (20) KOJI JE PRETUČEN NA NOVOM BEOGRADU: Tukli ga rukama i nogama, nažalost podlegao je povredama

Mladić (20), koji je 29. januara ispred jednog restorana na Novom Beogradu zadobio teške telesne povrede opasne po život tokom masovne tuče, preminuo je danas. Medijima je ovu vest potvrdila porodica.

– Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, odnosno rekao je da se mahom ne seća kako je i zbog čega došlo do tuče, da mladića ne poznaje od ranije i da mu je žao zbog svega što se desilo. Takođe je tvrdio da je i on pretučen, kao i da se nada da će povređeni mladić preživeti, nezvanično navodi izvor za medije.

UHAPŠENI MUŠKARCI ZBOG NAPADA: Posekli mladića u restoranu na Novom Beogradu

Takođe, dodaje se i da je uhapšeni, kako se sumnja, najpre u blizini šanka u restoranu, pesnicom udario preminulog mladića, u predelu glave.

– Obojica su bili na proslavi rođendana, a nakon rasprave i udarca u glavu povređenog mladića, sukob su nastavili u bašti restorana. Više puta ga je udario rukama i nogama u glavu i telo, da bi, nakon što je on pao na pod, uzeo stolicu koja se nalazila u blizini i udario ga više puta u predelu glave, nakon čega je otišao iz restorana, dodaje izvor medija.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret. Osumnjičeni se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter