Izvor: Jugmedia
22.01.2023 u 11:40
0

PREMINUO MLADI POŠTAR (23) U VLASOTINCU: Pozlilo mu dok je bio na radnom mestu, lekari se borili da mu spasu život

Njemu je pozlilo u centru Vlasotinca dok je bio sa kolegom u službenom automobilu.

Poštar M.I. (23) preminuo je u subotu posle podne i posle borbe za njegov život od strane lekara hitne službe Vlasotinca i urgetnog centra Leskovca, potvrđeno je u ovim zdravstvenim ustanovama.

M.I. je iz sela Jastrepca kod Vlasotinca gde je službovao.

JEZIVA SCENA U VLASOTINCU: Pronađeno telo muškarca (66) u fazi raspadanja!

Njemu je pozlilo u centru Vlasotinca dok je bio sa kolegom u službenom automobilu.

– U hitnu službu dovezo ga je njegov kolega. Bio je bez pulsa i bez znakova. Uspeli smo da ga reanimiramo i hitno prebacili u urgetni centar pri Opštoj bolnici u Leskovcu – pričaju iz vlasotinačke hitne pomoći.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U urgetnom centru kažu da je dovežen bez pulsa, da je pokušana reanimacija i da, nažalost, lekari nisu mogli da mu spasu život.

Borba je trajala tokom posle podneva.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter