Izvor: Kosovo Online
07.01.2023 u 12:07
0

OGLASIO SE OTAC NAPADNUTOG DEČAKA: Pretukla su ga osomorica Albanaca, psovali su mu „srpsku majku“

Mog sina su na ispitivanju u policiji zadržali do jutros u 7 sati, kao da je on počinilac, izjavio je Tomić.

Otac pretučenog Stefana Tomića iz Klokota, Ivica Tomić, izjavio je za da je veoma razočaran i uznemiren što se dogodilo njegovom sinu.

Tomić je rekao da su njegovog sina su pretukla osomorica Albanaca, kad se noćas, sa bratom, vraćao sa ponoćne Božiće liturgije.

KANCELARIJA ZA KIM SAOPŠTILA: Grupa Albanaca pretukla srpskog mladića dok se vraćao sa ponoćne Božićne liturgije

– Moj sin se vraćao iz crkve sa bratom od tetke i dok su prolazili pored lokalne kafane „Kalaja“, sa druge strane puta izašla je grupa od osam Albanaca i nasrnuli su na njih nanevši mom sinu povrede na oku, rebru, oba kolena i na laktovima. Psovali su im „srpsku majku“ – izjavio je Tomić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ivica Tomić je dodao ga je sin pozvao telefonom i obavestio šta se dogodilo i otišao da prijavi slučaj u obližnjoj u policijskoj stanici.

– Razočaran sam, jer su mog sina na ispitivanju u policiji zadržali do jutros u 7 sati, kao da je on počinilac. Ni kriv, ni dužan – istakao je Tomić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter