Izvor: Tanjug
14.07.2021 u 12:49
0

PRIJAVA PROTIV BRATA SLAVNOG KOŠARKAŠA: Osumnjičen za pokušaj SILOVANJA!

Zbog sumnje da je izvršio pokušaj krivičnog dela silovanje, danas je Višem javnom tužilaštvu u Valjevu podneta krivična prijava protiv direktora hotela „Crni vrh“ Jovana Teodosića (36), inače rođenog brata poznatog košarkaša Miloša Teodosića, rečeno je u tom tužilaštvu.

VAŽNO:

HAOS U BEOGRADU! GORI MAGACIN NA DORĆOLU: Na licu mesta šest vatrogasnih ekipa!

VELIKI PROBLEMI I ZA TURSKI TURIZAM: Kipar zabeležio najviše obolelih od početka epidemije

DANAS VEOMA TOPLO: Temperatura i do četrdeset stepeni!

DANAS SU SVETI VRAČI! Posvetite se molitvi – ali OVO nikako ne radite!

Krivičnu prijavu protiv njega podnela je bivša radnica tog hotela I.R. (43), koja tvrdi da ju je Jovan Teodosić napastvovao 4. decembra 2019. godine u njenoj spavaćoj sobi, tokom probnog rada, pred otvaranje hotela.

U tužilaštvu kažu da će oštećenoj biti dodeljen status posebno osetljvog svedoka, kao i da će tužilaštvo naložiti sve radnje predviđene zakonom, radi prikupljanja informacija i obasveštenja radi utvrđivanja ima li elemenata krivičnog dela.

Oštećena I.R. danas je krivičnu prijavu podnela u prisustvu svojih punomoćnika, advokata Dragoslava Ljubičanovića i Jovane Turković.

U krivičnoj prijavi, pored ostalog se navodi da je Jovan Teodosić oko 2 sata posle ponoći 4. decembra 2019. godine u hotelu „Crni vrh“ na Divčibarima u sobi u kojoj je oštećena u to vreme, tokom probnog rada hotela živela, pokušao da je obljubi upotebom sile i pretnje da će ugroziti njen telesni integritet.

Nakon toga pokušaja, on je oštećenoj rekao da će to činiti svake noći, a ona je, usled preživljenog događaja pretrpela psihičku i fizičku traumu.

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! Kisić: Imano oružje za pobedu nad virusom – VAKCINE!

U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIVAMO: Da li je u Srbiji počeo četvrti talas korone? Ko iz regiona šalje poruke mržnje Srbiji? Da li će se ikada rešiti slučaj nestalih lica na KIM?

VELIKA SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU: Prevrnuo se šleper na putu za Beograd!

Zbog toga, kako se navodi u prijavi nije smela odmah da istupi i podnese krivičnu prijavu protiv osumnjičenog, koji se prema njoj i prema drugim zaposlenima ponaša kao „siledžija“.

Jovan Teodosić je vlasnik i direktor privrednog društva Sport Agent DOO Beograd, u sklopu kojeg posluje hotel „Crni vrh“ na Divčibarama, a u kom je I.R. radila kao zaposlena u računovodstvu.

Hotel je otvoren 22. decembra 2019. godine, a u periodu pred otvaranje, zaposleni su imali radnu obavezu da borave i žive u hotelu.

Inače status posebno osetljivog svedoka dodeljuje se svedocima ili žrtvama krivičnih dela za koje postoji potreba zbog posebnih okolnosti koje u svakom konktretnom slučaju ceni nagležni organ, u zavisnosti od faze postupka, tužilaštvo ili sud.

U ovim slučajevima žrtve mogu da dobiju punomoćnika o trošku države, mogu iskaz da ne daju pred okrivljenim i njegovim braniocem, već iz svoje kuće, ili u posebnim prostorijama tužilaštva ili suda, ili putem video-linka.

Mogu da budu ispitani i uz podršku stručnjaka poput psihologa, socijalnih radnika…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter