Izvor: OBJEKTIV. RS
16.03.2023 u 15:25
0

Pripadnici Belivukove grupe dovedeni u sud maricama! HRVATIN NASTAVLJA SA ODGOVORIMA

Pre Hrvatina svoja saznanja o krivičnim delima za koja se grupa sumnjiči je ispričao okrivljeni-saradnik Srđan Lalić

Pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića dovedeni su u Specijalni sud u Beogradu, gde im se nastavlja suđenje za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

Oni koji su dovezeni se nalaze u Okružnom zatvoru, a dovedeni su u dva navrata u policiijskoj koloni sa policijskim automobilima i vozilima Žandarmerije.

https://happytv.rs/hronika/uhapsen-sudija-prekrsajnog-suda-primao-mito-pomagala-mu-i-zena/554378/

Očekuju se i dolasci optuženih koji se brane sa slobode među kojima su Boris Karapandzić, Slađana Sekulić, Miloš Lukić Selak, Mijat Simeunović i drugi.

Danas bi okrivljeni-saradnik Bojan Hrvatin trebalo da nastavi da odgovara na pitanja optuženog Miljkovića, što je započeo na suđenju u ponedeljak.

Pre Hrvatina svoja saznanja o krivičnim delima za koja se grupa sumnjiči je ispričao okrivljeni-saradnik Srđan Lalić.

Nakon Hrvatina očekuju se izlaganja okrivljenog-saradnika Nikole Spasojevića.

Svedoci okrivljeni su pristali da za kazne zatvora od 14,15 i 18 godina govore o zločinima koje je grupa počinila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter