Izvor:
17.01.2018 u 15:19
0

PRIŠTINA: Ako treba tražićemo pomoć FBI oko istrage ubistva Ivanovića!

Na sednici kosovskog saveta za bezbednost ocenjeno je da se ukoliko bude potrebna pomoć ili ekspertiza za rasvetljenje slučaja ubistva Olivera Ivanovća možže zatražžiti i profesionalna pomoć poznatih međunarodnih agencija, posebno od američkog Ef-Bi-Aja, prenosi RTK na srpskom jeziku.

Savet za bezbednost, koji je sazvan na poziv premijera Ramuša Haradinaja, zaključio je da će nadležne institucije sprovesti intenzivnu istragu povodom ubistva Ivanovića i ocenio situaciju na Kosovu i Metohiji kao "stabilnu i mirnu".

Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" ubijen je u pucnjavi koja se dogodila juče ujutru oko 8.15 časova u Kosovskoj Mitrovici. U Ivanovića je ispaljeno šest metaka.

Napadači još nisu pronađeni, a kosovska policija ponudila je 10.000 evra svakome ko dostavi informaciju o napadačima na Ivanovića.

U međuvremenu, policija je pronašla automobil "opel astra" zapaljen u blizini mesta atentata, u Ulici vojvode Putnika. Prema rečima policije, veruje se da je povezan sa zločinom, odnosno da su ga ubice korsitile kao vozilo za besktvo sa lica mesta.

Izvor: Tanjug
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter