Izvor: Tanjug
24.01.2023 u 17:17
0

Lidiji M. (45) Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je lišila života svoje novorođeno dete!

Viši sud u Beogradu odredio je do 30 dana pritvor Lidiji M. (45), osumnjičenoj da je tokom leta 2016. godine u kući u Zemunu lišila života svoje novorođeno dete.

Pritvor joj je određen zbog opasnosti od bekstva i zbog uznemirenja javnosti, potvrdila je za Tanjug portparol ovog suda Tatjana Matić.

Osumnjičena je ranije u tužilaštvu iznela svoju odbranu. Po prijemu odbukcionog zapisnika i utvrđivanja uzroka i vremena smrti, biće odlučeno o daljem postupanju.

LIDIJA TVRDI DA JE RODILA MRTVU BEBU, NIKO NIJE ZNAO DA JE TRUDNA: Muž od zaleđenog tela novorođenčeta mislio da je vekna hleba!

Sumnja se da je Lidija M. lišila života svoje novorođenče nepoznatog pola na taj način što je nakon što se porodila na podu kupatila u kući na navednoj adresi, novorođenče zajedno sa posteljicom umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter