Izvor: Novosti
01.04.2023 u 17:29
0

PRONAĐEN ČAMAC NA DNU DUNAVA! Sumnja se da pripada trojici nestalih mladića

Prijatelji koji danima tragaju za nestalim mladićima sa Dunava, pronašli su čamac za koji se sumnja da se prevrnuo 18. marta, a na kojem su četvorica prijatelja bili kobne noći.

DOLIJAO RAZBOJNIK IZ PARAĆINA: Obijao kuće i krao zlato i novac

– Prijatelji su uz pomoć sonara uočili čamac koji je potonuo i od sutra će pokušati da ga zakače… Čamac je nađen nasred Dunava, 300 metara ispod Pančevačkog mosta – navodi izvor za medije.

Podsetimo, Miloš Marković (37), Nenad Trivković (38) i Milan Nikolić (36) nestali su 18. marta uveče u Dunavu nakon što je čamac u kojem su bili prevrnuli jaka košava i veliki talasi, a potraga za njima traje od tada.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter