Izvor: Kurir.rs/Novosti/Blic
10.06.2023 u 17:53
0

PRONAĐENA NESTALA DEVOJČICA IZ LEDINACA: Plače, jeca, ne progovara, odsekla je sebi i kosu….

Na kraju se dobro završilo...

Devojčica iz Ledinaca, koja je nestala u ponedeljak 5. juna, pronađena je danas živa i zdrava. Njena baka i majka devojčice potvrdile su da je ona dobro i da se vratila kući.

NESTALA DEVOJČICA (17) IZ KRUPNJA JAVILA SE SAMO TETKI: Evo šta joj je rekla! Tražila samo jednu stvar da joj donesu

Ona je poslala poruku svom bratu na Instagramu, a policiji je to bilo dovoljno da je locira.

„Sve je u redu, ona je u dobrom stanju. Živa je, zdrava, samo je sebi dugu kosu koju je imala odsekla do ramena. Sedi, gleda u nas, plače, sleže ramenima i na naše pitanje ‘zašto’ ona odgovara ne znam“, kaže majka devojčice.

Devojčica odbija saradnju, ali majka tvrdi da ima potencijalna saznanja o razlogu nestanka njene ćerke.

„Saznala sam da bi iz četiri predmeta trebalo da ide na popravni, loše su joj ocene. To pretpostavljamo da je bio razlog nestanka. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, moraćemo tek da razgovaramo, jer ona zasad odbija da nam kaže bilo šta. Sve će se rešiti, samo je važno da je ona pronađena i da smo ponovo svi zajedno“, dodaje majka.

Devojčica je bila kod njene drugarice, a prepoznali su je građani u Beočinu i potom su obavestili policiju koja je pozvala baku Ilizabetu i obavestila je da je njena unuka pronađena.

Baki je 5. juna rekla da je kod drugarice u Sremskoj Kamenici i da će kući doći autobusom oko 19 sati. U vreme kada je trebalo da stigne, nije je bilo i odmah je prijavljen je nestanak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter