Izvor: Kurir.rs
19.03.2023 u 13:51
0

PRONAĐENI DELOVI ČAMCA I PREDMETI NESTALIH MUŠKARACA U DUNAVU: Preživeli Mane ne može da dođe k sebi!

Ova jeziva tragedija potresla je građane širom zemlje.

Kako mediji saznaju, pronađeni su delovi čamca iz koga su ispali muškarci za kojima se traga.

NAJNOVIJI DETALJI DRAME KOD ADE HUJE: Muškarac uspeo da ispliva iz Dunava, blatnjav i izgreban došao do kuća u Krnjači!

– Navodno, nađeni su delovi čamca koji je sinoć potonuo, ranac, ali i neki predmeti i to na mestu gde je isplivao Mane K. koji je jedini uspeo da se dočepa obale i pozove pomoć – kaže izvor iz istrage i dodaje :

– Svi timovi MUP Srbije su uključeni u potragu, a ti delovi čamca nađeni su na kilometar od Pančevačkog mosta i mesta gde je došlo do potapanja čamca.

Kako navodi izvor blizak medijima, Mane K. se trenutno nalazi u policiji gde daje izjavu kako i zbog čega je došlo do potapanja.

– Čovek je van sebe i pokušava na sve načine da pomogne policiji da nađe njegove prijatelje – kaže sagovornik i dodaje:

– Talasi su jutros bili preko metar i jedva je otpočeta potraga, a onda možete da zamislite šta je bilo sinoć – mrak, košava, hladan i nepregledan Dunav.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter