Izvor: Tanjug
28.01.2023 u 14:01
0

PUCNJAVA U KOSOVU POLJU: Napadač ranio dve žene

Dve žene ranjene u pucnjavi u Kosovu Polјu.

Dve žene ranjene su danas u pucnjavi u Kosovu Polju, potvrdila je portparolka policije za region Prištine Flora Ahmeti.

STAKLOREZAC OSUĐEN ZA TEŠKO UBISTVO U RESAVSKOJ: Dobio 30 godina zatvora!

Ona je rekla da je stradale navodno povredio muškarac koji je u bekstvu, prenosi Koha.

-Policija je danas oko 11:45 sati dobila informaciju o prostrelnoj rani koja se dogodila u ulici „Besa Bese“ u Kosovu Polјu. Policija je odmah po dobijanju obaveštenja izašla na lice mesta i preduzela sve neophodne radnje koje se sastoje od istrage okolnosti koje karakterišu događaj- navela je ona.

Prema prvim podacima, sumnja se da su dve osobe ženskog pola vatrenim oružjem povređene od strane osumnjičenog i one su upućene na lečenje.
Kako se navodi, policijski istražitelјi u koordinaciji sa tužilaštvom su preduzeli istražne radnje radi hapšenja osumnjičenog kao i potpunog rasvetlјavanja slučaja- navodi Ahmeti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter