Izvor: Kurir.rs
11.01.2023 u 22:08
0

RASPISANA POTERNICA ZA ALBANCEM IZ CG ZBOG UBISTVA DEVOJKE NA ZVEZDARI: Svi tragovi vode ka njemu!

Policija je raspisala potragu za Albancem iz Crne Gore J. G. čije je prebivalište u selu Vusanje nadomak Plava kako bi razjasnila sve okolnosti ubistva Ivane Krivokapić (26) iz Lovćenca čije je telo pronađeno u iznajmljenom stanu u Beogradu 24. decembra prošle godine.

Na osnovu određenih veštačenja policija je istragu ubistva usmerila ka ovom muškarcu ali da bi zvanično postao osumnjičeni neophodno je da se odrede dodatna DNK veštačenja.

U ovom trenutku neophodno je da policija dođe do njegovog biološkog traga kako bi mogla da ga uporedi sa onima pronađenim na mestu zločina.

– Analiza određenih snimaka skinutih sa video-nadzora sa pojedinih zgrada pokazala je da je J. G. boravio u Beogradu u vreme kada se pretpostavlja da se dogodio zločin. Devojka je pronađena nekoliko dana posle smrti. Iako nije bilo tragova koji bi odmah ukazali da je ubijena na obdukciji je utvrđeno da je smrt nasilna. Ivana je ugušena. Još se istražuje kako – navodi izvor iz istrage.

NIKO ZASAD ZVANIČNO NIJE OSUMNjIČEN

Više javno tužilaštvo u Beogradu koje sa policijom radi na rasvetljavanju ubistva Ivane K. u ovom trenutku i dalje vodi istragu protiv nepoznate osobe kao počinioca zločina.

Za njih J. G. još nije zvanično osumnjičen jer protiv njega nije podneta krivična prijava.

OGLASIO SE MUŠKARAC KOG DOVODE U VEZI SA UBISTVOM IVANE: Šokirao je izjavom!

– Policija i tužilaštvo će javnost blagovremeno obavestiti kada bude novih okolnosti u ovom slučaju – rečeno je u VJT.

Tokom istrage analizirani su i njeni poslednji pozivi i poruke pa je i to bio dodatni trag ka J. G. Od pronalaženja tela sumnjalo se da je zločinac neko ko je bio blizak sa devojkom i da ga je dobrovoljno pustila u stan. Iako su vrata bila zaključana, ključ nije pronađen tokom uviđaja u stanu, pa se pretpostavlja da ga je ubica poneso sa sobom.

Još tokom uviđaja forenzičari su uočili određene tragove, koji su govorili u prilog da je bilo nasilja. Studentkinja je imala podlive na vratu, kao i na licu, posebno oko usana.

Takođe, uočene su i takozvane odbrambene povrede po rukama, šaci i podlaktici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Dve su verzije kako je došlo do smrti. Ili joj je držao rukama nos i usta dok nije izdahnula ili je koristio neku tkaninu. Na stočiću pored kreveta pronađena su dva lančića za koje se pretpostavlja da su otkinuta sa njenog vrata. Ogrlice su pronađene na komodi kao i mobilni telefon sa maskom i kožni rokovnik – navodi izvor iz istrage.

Svi prikupljeni dokazi pokazuju da je Ivana ubijena četiri do pet dana pre nego što je njeno telo nađeno.

Pošto se nije javljala na telefon, njena braća su došla i pokušala da na licu mesta vide šta se događa. Kako nisu mogli du uđu u stan, pozvana je policija, koja je preko prozora ušla i zatekla jeziv prizor. Devojka je zatečena na krevetu, sa otkopčanim pantalonama i zadignutom majicom preko grudi. Nije bilo tragova krvi.

Sahranjena je posle nekoliko dana u rodnom Lovćencu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter