Izvor: Tanjug
19.06.2022 u 22:28
0

RASVETLJENA SMRT ŽENE U ARILJU Uhapšen je muškarac za koga se sumnja da je aktivirao improvizovanu eksplozivnu napravu čiji deo je ubio ženu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu rasvetlili su krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti i uhapsili B.D. (1988) iz okoline Arilja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Sumnja se da je on oko ponoći, na proslavi u selu kod Arilja, aktivirao improvizovanu eksplozivnu napravu, nakon čega je deo te naprave pogodio u glavu šezdesetsedmogodišnju ženu iz Beograda koja je od zadobijenih povreda preminula.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Prema pisanju beogradskih medija, svadbeno veselje pod šatorom u ariljskom selu Visoka pretvorilo se u nezapamcenu tragediju kada je K.S. (67), koja je bila gošća na svadbi, pogodio zalutali metak.

DETALJI CRNE SVADBE U ARILJU: Privedeno 15 ljudi zbog sumnje da su pucali na slavlju

Ona je, kako navode mediji, od težine zadobijenih povreda izgubila život nedugo nakon ranjavanja.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter