Izvor: Kurir.rs
27.01.2023 u 21:45
0

RASVETLJENO UBISTVO SESTARA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Ubica uzeo milion dinara sa njihovog računa, a potom presudio sebi!

Nakon izvršenog krivičnog dela, kako se sumnja, odneo je mobilni telefon i platnu karticu sestara sa koje je kasnije podigao milion dinara.

Pripadnici policije rasvetlili su slučaj ubistva dve rođene sestrena Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali Gorana Đ. (38) koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade u tom naselju.

POTRAGA ZA UBICOM SESTARA SA BEŽANIJSKE KOSE: Postoje 3 traga koja bi mogla otkriti počinioca jezivog zločina!

On je, kako se sumnja, sredinom januara, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio Jelisavetu Đ. (76), a udarcima po glavi ubio Gordanu Đ. (78).

Nakon izvršenog krivičnog dela, kako se sumnja, odneo je mobilni telefon i platnu karticu sestara sa koje je kasnije podigao milion dinara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Telo Gorana Đ. pronađeno je juče u automobilu, a utvrđeno je da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja.

– Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom pripremala hapšenje Gorana Đ. pošto je prikupljeno dovoljno dokaza da je on počinio zločin, međutim, kako se sumnja, on je zbog griže savesti presudio sebi – kaže naš izvor iz istrage.

Komšije sa Bežanijske kose rekle su ranije da je na Božić kod sestara u posetu došao muškarac smeđe kose star oko 30 godina.

– Navodno je bila našminkana i od tada je nema nigde – rekle su nam komšije.

Policija je inače od početka istrage imala saznanja da je jedna od sestara nedavno prodala vikendicui sumnja je odmah pala na nekoga ko im je bio blizak.

Rođene sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana (78), podsetimo, nađene su mrtve u subotu u stanu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a ubijene su najverovatnije oko Božićnih praznika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter