Izvor: Espreso
08.05.2023 u 12:26
0

SRBIJA POD VELOM ŽALOSTI I PARANOJE: Čak 90 prijavljenih SLUČAJEVA

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije Željko Brkić izjavio je danas da je prethodnih dana u Srbiji registrovano 90 slučajeva ugrožavanja sigurnosti i izazivanja panike, od toga 24 na internetu, a da je privedeno osam maloletnika.

Brkić je za RTS rekao da su na području Beograda registrovana 43 slučaja ugrožavanja sigurnosti i izazivanja panike, pet osoba je privedeno, a podnete su četiri krivične prijave – tri zbog ugrožavanja sigurnosti, a jedna zbog izazivanja panike i nereda.

„UBIJAĆEMO RUSE BILO GDE U SVETU“: Ukrajinski obaveštajac OBEĆAVA

– Apelovao bih i na nastavnike i na roditelje da razgovaraju sa decom i da im objasne da bilo koja objava koja im možda liči šaljivo ili da će da privuče pratioce može da dovede do ozbiljnih posledica – rekao je Brkić.

Podsetimo, juče je niška policija, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsila 16-godišnjaka iz tog grada, zbog osnova sumnje da je 3. i 6. maja, na odeljenjskoj grupi na društvenoj mreži „Instagram objavio više različitih pretećih poruka, saopštila je Policijska uprava Niš.

Policija je pretresom stana u kome živi tinejdžer pronašla dve replike pištolja crne boje sa pripadajućim okvirima i kutijama.

Takođe, muškarac Z.M. (56) iz Leštana koji je pretio masakrom identičnim kao u Mladenovcu i o tome obavestio policiju, ubrzo je uhapšen.

„… U SUPROTNOM IDE KUĆI“: Fila o mogućstvu SLOBODE DEČAKA UBICE

Interventa jedinica MUP- a uhapsila je osumnjičenog muškarca u kući, a on nije uspeo da pruži otpor.

Z. M. (56) pozvao je policiju i obratio se rečenicom: „Pošaljite policiju inače ću da izvršim masakr kao ovaj što se desio“. Rekao da kreće iz Boleča, i da će na okretnici u Ulici Živka Davidovića da puca u ljude kao što je to uradio U. B. u Mladenovcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter