Izvor: Blic
26.04.2022 u 10:36
0

SANDRU AFRIKU NAPAO MANIJAK! Naša pevačica se oglasila nakon što joj je progonitelj pretio KLANJEM pa prišao u restoranu!

Naša pevačica Sandra Afrika napadnuta je u ponedeljak u jednom restoranu u Beogradu. Manijak, koji je progoni već duže vreme, joj je poručio da će je „zaklati“ ako mu se ne javi, a te večeri je došao i pratio pevačicu, da bi joj na kraju prišao u lokalu.

Policija je hitno intervenisala i na licu mesta se pojavila sa tri patrole, a pomenuti muškarac je uhapšen, dok je Sandra Afrika za „Blic“ iznela više detalja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Čovek koji me proganja više od godinu dana se pojavio ispred mene i pitao me: „Znaš li ti ko sam ja?“. Ne znam šta je hteo. Da li da razgovara sa mnom ili šta već…“, kazala nam je potresena pevačica.

„Pretio je svima koga je video u mojoj blizini na društvenim mrežama. Sada tek nisam mirna“, dodala je Sandra za „Blic“.

„Sandra je sa policajcem u civilu sedela u restoranu kada je taj muškarac pozvao ponovo. Pripadnik MUP joj je govorio šta da radi i ona je poslušala. Ubrzo je došao u isti restoran i inspektori su ga savladali“, pričao je izvor danas za „Kurir“.

IŠLA SAM ULICOM SA DETETOM I VRIŠTALA NA SAV GLAS! Stoja ostala bez ičega, srpska pevačica doživela veliku TRAGEDIJU

Sandra je ispred policijske stanice bila bez šminke, prebledela, u opuštenom izdanju, a na njenom licu mogla se videti zabrinutost.

„Tačno je. Desio se incident. Sva sreća pa je bilo ljudi u restoranu inače ko zna kako bi se to završilo. U pitanju je nepoznat čovek koji Sandru proganja godinu dana. Policija je odmah reagovala. Mene je taj čovek zvao i poručio da će da je zakolje ako mu se ne javi na telefon. U pitanju je verovatno psihički poremećena osoba koja je njen fan.“ rekao je njen menadžer.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter