Izvor: Kurir/RINA
31.01.2023 u 07:28
0

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Sudar dva automobila sa kamionom, jedna osoba teško povređena

Na lice mesta stigli su i vatrogasci spasioci kako bi povređenog izvukli iz vozila.

Na magistralnom putu Čačak – Gornji Milanovac u mestu Brđani tokom večernjih sati dogodila se saobraćajna nesreća kada su se sudarila dva putnička automobila i jedan kamion.

„Do udesa je došlo kada je vozač koji se kretao iz pravca Gornjeg Milanovca izgubio kontrolu nad volanom, došao kontakt sa drugim automobilom, a zatim udario u kamion. Ne zna se tačan razlog zašto je došlo od udesa, čuli smo od ljudi koji su stajali sa strane da je vozač najverovatnije bio pijan, ali svakako tačan razlog utvrdiće policija“, rekao je jedan od očevidaca i dodaje da je od siline udara na kamionu otkinut točak.

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD BANATSKOG NOVOG SELA: Sudar automobila sa oklopnim vozilom Vojske Srbije, poginula devojka! (FOTO)

U ovoj saobraćajnoj nezgodi jedno lice zadobilo je teške telesne povrede.

Na lice mesta stigli su i vatrogasci spasioci kako bi povređenog izvukli iz vozila, koji je potom kolima Hitne pomoći prebačen u gornjomilanovačku bolnicu.

Dok traje uviđaj, pripadnici policije vozila propuštaju naizmenično. Ono što dodatno otežava saobraćaj jeste što teretno vozilo koje je učestvovalo u sudaru stoj nasred puta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter