Izvor: Kosovo Online
03.01.2023 u 11:35
0

TRAGEDIJA NA PUTU KOD ZVEČANA: Poginuo mladić (27) kada je automobilom sleteo u Ibar

Potraga za mladićem koji je ostao zaglavljen u automobilu trajala je cele noći, a jutros su pripadnici vatrogasne brigade izvukli iz Ibra automobil marke "pežo".

Dvadesetsedmogodišnji mladić poginuo je na putu koji od Zvečana vodi ka manastiru Banjska kada je vozilo u kojem je bio upalo u reku Ibar, prenose mediji.

Pripadnici vatrogasne brigade iz Zvečana izvukli su jutros iz Ibra automobil marke „pežo“, koji je noćas sleteo sa puta.

Nesreća se dogodila na delu puta koji od Zvečana vodi ka manastiru Banjska i u njoj je poginuo 27-godišnji mladić V. A. – potvrđeno je iz vatrogasne brigade.

DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD ALEKSINCA: Jedna osoba poginula

Telo je izvučeno iz reke i transportovano u Severnu Mitrovicu.

Na području severa Kosova već danima je u večernjim i jutarnjim satima gusta magla, koja smanjuje vidljivost.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema potvrdama iz Vatrogasne jedinice Zvečan potraga za mladićem koji je ostao zaglavljen u automobilu trajala je cele noći i završena je fatalnim ishodom.

Vozilo je pronađeno u ranim jutarnjim satima i u njemu je bilo telo nesrećnog mladića koji se najverovatnije udavio u nabujaloj reci.

Lekarske ekipe su mogle samo da konstatuju smrt.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter