Izvor: Blic
04.10.2022 u 14:36
0

SASLUŠAN PERVERZNJAK SA ADE: Optuženi samo ćutao, tužilaštvo traži pritvor!

U Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan B.M. osumnjičeni da je polno uznemiravao žene na Adi Ciganliji. Kako se saznaje, on nije želeo da se izjašnjava na predočene navode krivične prijave.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tužilaštvo je nakon saslušanja Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog za određivanje pritvora kako osumnjičeni ne bi ometao postupak uticanjem na svedoke i jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

UHAPŠEN PERVERZNJAK SA ADE CIGANLIJE: Trčao nag i zadovoljavao se pred devojkama

Podsetimo, B.M. (40) se sumnjiči da je na Adi Ciganliji trčao nag, zadovoljavao se pred prolaznicima, i dodirivao po međunožju dve ženske osobe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter