Izvor: Alo.rs
01.01.2023 u 16:39
0

SASLUŠAN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA U OBRENOVCU: Osumnjičeni se branio ćutanjem

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan M. M. (22) zbog sumnje da je 11. decembra u Obrenovcu, zajedno sa Đ. M. (21) koji je u pritvoru i još dve osobe, pokušao da ubije V.M. i naneo lake povrede N.D.

M. M. se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno odbio je da iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odedi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na teret mu se stavljaju krivična dela Ubistvo u pokušaju i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivinih materija. On je uhapšen 30. decembra.

Sumnja se da je 11. decembra oko 20:40 časova Đ. M. koji je nosio masku na licu, zajedno sa M. M. i još dva lica došao do staze ispred stambene zgrade u Obrenovcu, gde su u tom trenutku stojeći razgovarali oštećeni V.M. i N.D.

SAOBRAĆAJKA NA OBRENOVAČKOM PUTU: U sudaru povređene tri osobe!

Čim ih je opazio V.M. je počeo da beži, a M. M. je, kako se sumnja, u njegovom pravcu ispalilo više projektila, ali je V.M. uspeo da pobegne.

Onda su sva četvorica prišla N.D. koji je seo u svoje vozilo, parkirano u neposrednoj blizini, pa mu je M. M. pretio pištoljem, dok su ga ostali tukli palicama po glavi i telu i naneli su lake telesne povrede. Potom su palicama lupali i po njegovom vozilu i naneli mu štetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter