Izvor: objektiv
16.12.2022 u 14:00
0

SILOVATELJ URLAO U SUDNICI: „Odstranite advokata iz sudnice, neću advokata“

U Prvom sudu u Beogradu u toku je suđenje Igoru Miloševiću serijskom silovatelju koji je krajem septembra uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti novinarke “Informera”, koji, kako javlja reporter 24sedam, pravi haos u sudnici, tvrdeći da nije kriv!

Čim je počelo suđenje, Milošević je zaurlao: “Odstranite advokata iz sudnice, neću advokata”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sudija mu je na to odgovorila da mu je dodeljen branilac po službenoj dužnosti, i da o tome ne može da odlučuje on, več jedino zakon.

Potom je, kad je upitan za adresu na kojoj je boravio do hapšenja, serijski silovatelj izjavio da mu je opština srušila kuću.

Na uvodne reči tužioca, koji je predožio da se Milošević podvrgne nerupishijatrijskom veštačenju na okolnosti njegove uračunljivosti, višestruki povratnik je negodovao govoreći da “hoće da ga naprave ludim”.

SVI SE PITAJU GDE JE I ŠTA RADI LUKA BOJOVIĆ NAKON ŠTO JE STIGAO U BEOGRAD: Iz ovog razloga ne želi da se eksponira, samo ovoj ženi dozvoljava da ga vidi!?

Milošević je iz zatvora, u kojem je proveo 15 godina zbog niza silovanja, izašao 20. septembra ove godine, međutim, uhapšen je nakon samo deset dana, zbog ugrožavanja sigurnosti novinarke, koje je, kako se sumnja, počinio tokom intervjua.

Prvi put, podsetimo, napao je 1992. godine, kada je imao samo 14 godina. Tada je za samo tri dana napao 9 žena, od kojih je 4 silovao. Na slobodu je izašao 2001. godine. Međutim, po svemu sudeći zatvor ga nije “popravio”, pa je samo mesec dana nakon izlaska sa robije opet napao. Tada je silovao jednu ženu i počinio osam razbojništva.

Naime, u jednom kozmetičkom salonu silovao je M. A. i opljačkao. Ušao je u radnju i tražio kremu, potom je video da se ključ od salona nalazi u bravi, iskoristio je to, zaključao salon i odvukao devojku u solarijum gde ju je silovao. Tada je osuđen na 10 godina, ali je iz “Zabele” izašao posle 5 i po godina. Njegov pohod se nastavio po izlasku iz zatvora.

U septembru 2007. ušao je u jedan butik u Ulici Maksima Gorkog i silovao prodavačicu, a po izlasku iz radnje ukrao je jaknu i novac. Međutim, Milošević se tu nije zaustavio, pa je sutradan ušao u optičarsku radnju u Ulici vojvode Stepe i uz pretnju nožem ukrao pare, zlatan lanac i naočare.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter