Izvor: Kurir.rs/Informer
11.05.2023 u 12:42
0

SNAJPER POBEGAO S NANOGICOM: Raspisana međunarodna poternica za ovim „opasnim tipom“

Osim Snajpera na optuženičkoj klupi su i njegov brat Nenad Milutinović (35), Nemanja Topreka (24) i Кosta Radonić (27).

Novosadska policija raspisala je međunarodnu poternicu za Slobodanom Milutinovićem (39), poznat pod nadimkom Snajper, jer je sa nanogicom pobegao. On se terti za nasilničko ponašanje na turniru u malom fudbalu 2018. godine.

ON JE NAJTRAŽENIJI BEGUNAC: Još jedna poternica za vođom kavačkog klana – Zvicerom

Milutinoviću je 5. maja vanraspravno veće odredilo pritvor, dok je imao meru elektronskog nadzora uz nanogicu određenu u drugom sudskom posupku.

Međutim, kad je policija istog dana otišla da sprovede Snajpera u pritvor, on se nije vratio iz šetnje koja je trajala od 12 do 13 časova, zbog čega je i raspisana poternica za njim.

Budući da se Milutinović nije pojavio na zakazanom suđenju sudija Ivana Josifović je naglasila da će pretres nastaviti i dovesti do kraja, bez obzira na broj prisutnih okrivljenih. Nastavak suđenja zakazan je za 23. Jun.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter