Izvor: Happy BSC
06.03.2024 u 20:05
0

SRBIN (28) IZBO MUŠKARCA U MANASTIRU U BUDVI! Ubadao ga nožem u vrat, policija ga odmah uhapsila

Kako je saopšteno iz Uprave policije, ranjena osoba je povređena u predelu vrata i transportovana je na ukazivanje lekarske pomoći

Državljanin Srbije M.P. (28) uhapšen je zbog sumnje da je ranio nožem jednu osobu u manastiru Podmaine.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, ranjena osoba je povređena u predelu vrata i transportovana je na ukazivanje lekarske pomoći.

„Policija je odmah izašla na lice mesta, sa događajem upoznala tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem su nalogu preduzete dalje mere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica. Preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti službenici budvanske policije došli su do sumnje da je lice koje je oštećenom nanelo povredu“, saopšteno je iz UP.

M.P. je doveden u službene prostorije Odeljenja bezbjednosti Budva gde je sa njim obavljen razgovor.

„Sa svim je upoznat postupajući tužilac po čijem je nalogu M.P. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju“, zaključeno je u saopštenju policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter