Izvor: Kurir
28.04.2024 u 14:54
0

SRBIN UHAPŠEN PO POTERNICI U AMERICI: Ovo je begunac koji je „pao“ zbog droge, očekuje se njegovo izručenje! (FOTO)

Šezdesetogodišnji Srbin Predrag Mirković uhapšen je pre tri dana dok je bio u jednom baru u provinciji Pampangi na Filipinima. Kako prenose američki mediji, Mirkovića su američki federalci tražili zbog posedovanja i distribucije droge.

Mirković je inače uhapšen na osnovu naloga za pretres izdatog od strane vlade Sjedinjenih Američkih Država, nakon čega je utvrđeno da se radi o srpskom beguncu.

– Nalog za hapšenje Predraga Mirkovića izdat je zbog optužbi za posedovanje i distribuciju nedozvoljenih supstanci – piše u saopštenju američke policije.

Kako kažu, američkoj policiji obratio se jedan od građanina koji je naveo da je Mirković umešan u ilegalnu trgovinu drogom u Anđeles Sitiju.

– Mirković je prijavljen američkoj policiji, a potom je zatraženo da Mirkovića deportuju, rekavši za njega da je „nepoželjan“ – dodato je u saopštenju.

Inače, nalog za hapšenje srpskog begunca izdao je i regionalni sud u Kalambi, zbog kršenja Zakona o suzbijanju nasilja nad ženama. Mirković se sada nalazi u pritvoru u gradu Taguig, dok je u pripremi rešenje za njegovu deportaciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter