Izvor: Kurir.rs
31.01.2023 u 14:17
0

SRĐAN LALIĆ I DANAS ZA SUDSKOM GOVORNICOM: Nastavlja se suđenje Belivukovoj kriminalnoj grupi!

Belivuk i Miljković, inače, u pritvoru su u zgradi Specijalnog suda i njih policija i straža ne transportuju.

U Specijalnom sudu u Beogradu, za 14.30 sati zakazan je nastavak suđenja Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim optuženima za sedam ubistava, otmice, silovanje, trgovinu drogom i oružjem.

POČELO SUĐENJE BELIVUKU I ČLANOVIMA OZLOGLAŠENOG KLANA: Veljko stao pred govornicu, prvi put javno iznosi odbranu!

13.45 – Optuženi pristižu u sud

U Specijalni sud, stigao je prvi konvoj sa maricama koje je optužene koji borave u Centralnom zatvoru prebacio u zgradu suda u Ustaničkoj ulici. Pod pratnjom policije naoružane dogumi cevima i pod rotacijama, oni su sprovedeni u sud.

Belivuk i Miljković, inače, u pritvoru su u zgradi Specijalnog suda i njih policija i straža ne transportuju.

Za sudsku govornicu i danas bi trebalo da izađe Srđan Lalić, koji je kao i vođe grupe uhapšen 4. februara 2021. godine, ali je u međuvremenu sklopio sporazum s tužilaštvom i odlučio da za blažu kaznu svedoči o krivičnim delima.

Lalić je u svom dosadašnjem izlaganju, potvrdio da je kriminalna grupa učestvovala u sedam ubistava obuhvaćenih optužnicom, ali i brojnim drugim koja se za sada vode kao nerešena.

Pitanja bi danas trebalo da mu postavlja optuženi Marko Budimir, a potom i ostali optuženi koji to budu želeli. Miljković je završio ispitivanje dok je Belivuk od veća zatražio da Lalić ispita poslednji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter